Dr. Robert Koblin olevat korduvalt ja hooletult kirjutanud välja ärevusravimeid, mis kahjustanud Chris Cornelli tervist. Väljaande CNN valdusesse jõudnud dokumentides seisab, et just Koblini poolt välja kirjutatud ravimid põhjustasid Cornelli ohtlikku käitumist, mida ta ei suutnud kontrolli all hoida, võttes endalt elu.

Chris Cornell oli endine narkosõltlane. Pere sõnul kirjutas Koblin talle tema viimase 20 elukuu jooksul välja enam kui 940 annust Lorezepami ehk Ativani. Ent sel perioodil ei viinud Dr. Koblin kordagi läbi arstlikku läbivaatlus, ei teinud laboratoorseid uuringuid ega mingeid kliinilisi hinnanguid, seisab kohtuhagis.

Laulja poos end mullu 18. mail hotellitoas üles. Ta oli surres 52-aastane. Tema organismist leiti mitme ärevushäirete raviks kasutatava retseptiravimi jälgi, kuid ametliku kinnituse kohaselt ei omanud ravimid mehe surmaga otsest seost. Abikaasa sõnul oli karskete eluviisidega mees oma viimastel tundidel käitunud väga kummaliselt ning naine seostab muusiku õnnetut lõppu siiski ravimitega.

Dr. Koblini esindaja sõnul olid kõik retseptid adekvaatsed ja arst süüd omaks ei võta.