Chris Hemsworthi elu on isaks saamisest saadik totaalselt muutunud. Esiteks – ta ei ela enam Hollywoodis. Ja teiseks – karjäär ei ole enam kõige tähtsam asi tema elus.

Chris Hemsworth (32) on olnud pooljumal, muinasjutu jahimees ja vormelitšempion. Kuid ühtki neist rollidest ei anna võrrelda tema tegelaskujuga filmis „Mere südames". „See lugu haaras mind kaasa," ütleb ta. „Inimese proovilepanek täielikes äärmustes. See oli tõeline väljakutse. Ma tulin Austraaliast Ameerikasse, et olla seda tüüpi näitleja. See oli esimene film, mis võimaldas mul riskida ja olla see, kes ma tahan olla. See oli esimene film, kus ma lihtsalt lasin asjadel juhtuda. See kõik tuli minu seest."
Täna on Chris õnnelikult abielus näitlejatar Elsa Pataky'ga (39) ning neil on kolm last – kolmeaastane tütar India Rose ning peagi kaheaastaseks saavad kaksikud pojad Tristan ja Sasha.
„Enne abiellumist ja isakssaamist arvasin, et elan igavesti. Ma arvasin, et saan üle millest iganes. Nüüd on mu elus rohkem hirmu," ütleb ta.

Miks ta koos abikaasa Elsa Pataky ja kolme lapsega Austraaliasse tagasi kolis? Mida isadus talle õpetanud on? Sellest kõigest loe värskest Kroonikast!