Hiljutises intervjuus selgitas Teigen, et kui ta 20-aastasena ujumisriiete modell oli, siis lasi omale rinnaimplantaadid panna, vahendab Mirror. "Ma mõtlesin, et kui ma pean selili poseerima, siis ma tahan, et rinnad pringid jääks," selgitas Teigen.

Peale kahe lapse sündi tunneb staar, et nüüd oleks aeg implantaadid eemaldada ning rindu kohendada lasta. Ometi ei suuda ta end veel operatsioonile kirja panna, sest lõikusega kaasnevad riskid on liialt hirmutavad. "Nüüd ma olen jamas. Kui mul on lapsed ja ma nüüd operatsiooni riskidele mõtlen, siis tunnen, et see pole küll viis, kuidas ma surra tahaks, keset tissioperatsiooni."

Teigenil on abikaasa John Legendiga kolme-aastane tütar Luna ja aastane poeg Miles. "Varem ma kaalusin ennast iga hommik, pärastlõuna ja õhtu. Teadsin täpselt, mida kaal peale iga söögikorda näitab. Nii kestis see kaheksa aastat, sest mul oli üks number, millel ma püsida tahtsin. See muutus peale Luna sündi ja on täielikult teisiti peale Milesi sündi. Mul võttis aasta, et uue numbriga harjuda."