Teigen rõõmustas avalikult, et sai lõpuks eemaldatud oma rinnaimplantaadid, mis teda juba aastaid häirima on hakanud, vahendab Fox News. Ei läinud aga kaua mööda, kuni perekonnal juba järgmised rõõmusõnumid jagada olid. Teigen ja Legend jagasid muusikavideos klippi kasvavast beebikõhust. Nüüd on fännid hakanud märkama, et staar oli tõenäoliselt rase juba operatsiooni ajal.

"Küsimus... Chrissy Teigen pidi olema rase enne operatsiooni. Enne, kui ma ise rinnavähendus operatsioonile läksin, tehti mulle rasedustest. Mul on tunne, et tema kõhuga oleks ta selleks ajaks pidanud juba rase olema," selgitas murelik fänn.

Teigen on tuntud staarina, kes oma fännide küsimustele kiiresti ja ausalt vastab, mistõttu polnud just kuigi üllatav, kui modell pika selgituse andis. "Oi, kus see on vast lugu," tunnistas Teigen, et päris asjatu küsimus ei olnudki. "Ma tegin enne operatsiooni selle nõutud rasedustesti. See näitas negatiivset, aga ei olnud negatiivne," kinnitas Teigen fänni kahtlusi.

Modell selgitas, et teeb iga kuu ühe rasedustesti ja on juba aastaid lootnud, et see taas positiivne oleks, kuid leidis, et tal lihtsalt polegi võimalik enam loomulikul teel rasestuda. "Seega paar nädalat peale operatsiooni ärkasin hommikul üles ja mõtlesin, et kas peaks testi ära tegema lihtsalt selleks et pettuda. Kuid ma ehmatasin ennast hoopis ogaraks. Olin päris kindel, et rasedana ei tohi rindu vähendada. Kohe päris kindel."

"Palvetasime kõigi rinnajumalate poole ja käisime igal vastuvõtul hirmuga. Ma ei arvanud ilma operatsioonitagi, et enam lapsi saan, seega olid näitajad kohe väga pahad," tunnistas Teigen.