2003. aastal sai Claire Danes oma tähe Hollywoodi perelõhkujate alleel, kui Billy Crudup hülgas tema pärast lapseootel elukaaslase Mary-Louise Parkeri, kellega ta oli koos olnud kaheksa aastat.

Mary-Louise oli sel ajal seitsmendat kuud rase, seega skandaal tõusis taevani. Claire käis hiljuti Howard Sterni raadiosaates seriaali «Kodumaa» uuest hooajast rääkimas, ja jutuks tuli ka tema nüüdseks lõppenud suhe Billy'ga:
Howard Stern: «Räägime ajast, kui sa otsustasid käima hakata mehega, kellega sa etenduses koos mängisid, Billy Crudupiga. Ta oli suhtes ja tal oli laps sündimas, ja sa hakkasid temaga käima. Ta sai selle eest paraja peapesu. Kas see oli hirmus, et inimesed sinu üle kohut mõistsid?»
Claire: «Jah, see oli hirmus küll. See oli hirmus asi.»
Howard Stern: «Kui midagi sellist juhtub, kas sa mõtled siis ka oma karjäärile? Kas sa mõtlesid: «Mida ma teen?» Sest inimestele meeldib ju nii väga kohut mõista.»
Claire: «Jah, ma ei tea tegelikult. Ma ei tea, kuidas seda mitte teha. Ma lihtsalt olin temasse armunud ja pidin selle läbi tegema. Ja ma olin 24aastane, ma ei osanud ette kujutada, millised on tagajärjed.»
Howard Stern: «Seda ei tea kunagi.»
Claire: «Ei tea jah, aga pole hullu. Me saime sellest üle. Me saame hästi läbi. Me oleme sõbrad!»
Ühesõnaga, tüdrukud (ükski 24aastane ei saa olla nii loll, et ei saaks aru, mida perekonna lõhkumine tähendab) – vaadake ette igasuguste kahtlaste keele kõrva ajajatega, kes on alati valmis oma rasedaid naisi ja tüdruksõpru petma. Claire oleks võinud öelda «Shit happens», ja kogu lugu.