Supermodell CLAUDIA SCHIFFER avastab emarõõme pisipoja Caspari seltsis.

Claudia Schiffer (33) esindab paljude jaoks aega, kui supermodellid olid suuremad staarid kui näitlejad. Neil olid taskus miljoni-dollari-lepingud suurte moekunstnikega, nad kõndisid lavalaudadel ja kaunistasid sadade ajakirjade esikaasi. Siis aga saabus uus sajand. Mõned supermodellid kadusid, mõned jäid. Claudia Schiffer astus areenile uues rollis — abikaasa ja emana. Kaunil sakslannal on ette näidata filmiprodutsendist abikaasa Matthew Vaughn ja esimene poeg, praegu seitsmekuune Caspar.

Unistuse täitumine

«See on maailma parim tunne,» kiidab Claudia. «Me panime talle nimeks Caspar pärast seda, kui ta sündis. Me ei teadnud, kas sünnib poiss või tüdruk. Kui me teda süles hoidsime, tundus, et see nimi sobib talle nii hästi. Teiseks nimeks panime Matthew, see tähendab õnnistatud last.»

Casparit, kel on isa pruunid juuksed ja ema sinised silmad, on õnnistatud superemaga. Claudiale ei tähendanud emarolli astumine mingeid siseheitlusi. Lapsed on talle alati südamelähedased olnud, ta on töötanud isegi lastekaitseorganisatsiooni UNICEF esindajana Bangladeshis. Mõni aasta tagasi ennustas ta: «Ühel päeval on mul lapsed ja kodu. Ma armastan lapsi. Aga praegu pole õige aeg.»

Aastaga abielunaiseks ja emaks

Õige aeg saabus koos tulevase abikaasa Matthew Vaughniga. Paar abiellus Inglismaal Suffolkis ning mõni kuu hiljem tegid nad teatavaks rõõmsa uudise — neil sünnib esimene laps. Caspar tuli keisrilõikega ilmale tänavu jaanuaris.

«Caspar on äärmiselt elav ja rõõmus laps,» iseloomustab uhke ema. «Tal on kogu aeg naeratus näol — isegi siis, kui ta ärkab.»

Tagasi tööle

Kuigi Caspar röövis emalt rahuliku ööune, ei paista see kuskilt välja. Claudia on sama sale ja särav nagu ta alati on olnud. Rasedana nautis ta lopsakat figuuri ning väitis, et saab kanda peaaegu kõiki oma lemmikriideid — need pidid olema vaid paar numbrit tavalisest suuremad. Tänaseks on ta endise vormi taastanud ning valmis uuesti tööle asuma. Seda tulebki tal nüüd teha, sest äsja pikendas kosmeetikafirma L’Oreal temaga lepingut. See ei tähenda mõistagi ülepeakaela töösse viskumist — ta on valmis loovutama oma ajast vaid paar tundi päevas. Tema elu kuulub nüüd Casparile, abikaasale ja saksa lambakoer Oscarile, kelle koolitamine on samuti Claudia õlul.