Idaho’st pärit Dave valdab, vaatamata oma päritolule, filigraanselt iroonia peenet kunsti. Nähes välja nagu Billy Connolly alatoidetud vend, teab ta täpselt, et on Euroopas külaline ning kasutab seda oskuslikult ära. Nii kirjeldabki ta olukorda kodus Ameerikas meile äärmise küünilisuse ja jultumusega. Brilliantne jutuvestja oma hapukas-magusas mahlas!

Dave Fultoni soojendaks on põhjanaabrite kuldvara Ismo Leikola. Teda teatakse kui Soome Mitch Hedbergi, kuna tema “ühelause-naljad” tekitavad publikus alati äratundmis rõõmu. Tihti võib kuulda saalist hüüatust: “Kuidas ma ise selle peale ei tulnud?!”. Ismo on tõestus, et ka soomlased võivad olla naljakad.

Õhtut juhivad Louis Zezeran ja Stewart Johnson, muusika valiku teeb Madis Aesma Raadio 2’st, (kelle loodud on ka Comedy Estonia tunnuslaul).

Lisaks stand-up’ile on Comedy Estonia’l äärmiselt hea meel tuua oma publikuni spetsiaalselt Comedy Estonia jaoks pruulitud õlu "Punchline". "Punchline’i" väljatöötamiseks ühendasid jõud Eesti tuntuim õllepsetsialist James Ramsden ja Taani pruulikoda Mikkeller.

Kommenteerib James Ramsden (Drink baari ja Pudel baari omanik): "Tahtsin esinejatele ja Comedy Estonia fännidele anda midagi teistsugust ja unikaalselt, mis sarnaneks nende subkultuuriga. Inimesed, kes naudivad head stand-up’i, on juhtumisi samad inimesed, kes peavad lugu kvaliteedist ja alternatiivsetest valikutest elus üldiselt. Need on inimesed, kes eeldavad, et õlu nende käes oleks sama tipptasemeline kui nali laval."

Tegemist on mõrkja pilsneriga, milles on talutav alkoholi protsent ja piisavalt elurõõmu. Teravamaitseline, kuid kerge jook. Kindlasti ei ole tegemist mainstream õllega. Kui tegemist oleks stand-up’iga, siis oleks see justkui jämedapoolsem ja jantlikum huumor. Sellel õllel on eesmärk, idee, algus ja lõpp. Ja see lõpp on muidugi “Punchline”."

Louis Zezeran (Comedy Estonia eestvedaja ja stand-up koomik): “Igal kuul kutsume mina ja Stewart siia kaks koomikut, kes meie arvates on väga ägedad. Mulle kohutavalt meeldib õhkkond, mis meie üritustel Kino Sõpruses valitseb - lõõgastav keskkond, kus saab mugavasse kinotooli vajuda, nalja kuulata ja paar jooki teha. Nüüdsest saab seda teha päris meie enda õllega “Punchline”. Mida enamat elult tahta?! Ma olen kindel, et Austraalias piisaks sellest, et peaministriks saada valitud!”

“Puncline” on saadaval alates 17. aprillist, mil teda Kino Sõpruses esmakordselt esitletakse (Louise ja Stewartiga ühineb laval õlle väljatöötaja James Ramsden), kõikidel Comedy Estonia üritustel ja kohtades, kus stand-up üritused toimuvad.

Uksed avatakse kell 19:00, show algab 20:00 ja piletid on saadaval Piletilevis.

Lisainfot saab Comedy Estonia kodulehelt ning nende Facebooki lehelt.