8-aastane Corona De Vries kirjutas esmakordselt "Lelulugu" tähele Tom Hanksile ja tema abikaasale Rita Wilsonile, kui kuulus paar Queenslandis viirusesse nakatus, vahendas BBC.

"Ma kuulsin uudistest, et sina ja sinu naine nakatusite koroonaviirusesse. Kas teiega on kõik korras?" kirjutas poiss.

Ta lisas, et talle meeldib tema nimi, aga teda kutsutakse koolis "koroonaviiruseks".

"Ma muutun väga kurvaks ja vihaseks, kui mind nii kutsutakse," kirjutas ta.

Vastuseks poisi kirjale vastas Tom Hanks. "Kallis sõber, Corona. Sinu kiri mõjus minule ja minu naisele imeliselt. Tänan, et oled niivõrd hea sõber. ses just sõbrad panevad sõpru hästi tundma, kui neil on paha tuju."

Hanks ja Rita Wilson on nüüd tagasi USAs olles märtsis veetnud kolm nädalat kuldrannikul karantiinis.

Oscari võitnud näitleja jätkas: "Sa oled ainus inimene, keda ma tean, kelle nimeks on Corona. See on nagu ring ümber päikese – kroon."

Koos kirjaga saatis ta poisile ka Corona nimelise trükimasina, mida Hanks oli Austraaliat külastades kasutanud.

"Ma arvasin, et see võiks sulle sobida. Ma võtsin selle endaga kuldrannikule kaasa ja nüüd on see seal tagasi, sinu juures. Küsi täiskasvanu käest, kuidas seda kasutada. Ja siis kirjuta mulle tagasi," kirjutas Tom Hanks.

De Vries'i perekond ütles Austraalia väljaandele Nine News, kes aitasid poisi kirja Hanksile viia, et poiss on õnnelik, et leidis endale USAst sõbra.

Corona kirjutas Tom Hanksile, kuna näitleja teeb kaasa "Lelulugu" filmides.

Hanks lisas käsitsi kirjutatud kirja lõppu "PS! Sa leiad MINUS enda sõbra", mis on viide Hanksi mängitud karakterile tunnuslausele.