Esmakordselt on eraldi kutsutud tuntud moe-, ilu- ja elustiiliblogijad Helene Vetik, Merily Leis ja Publiku pärl - Stella K. Wadowsky, kelle blogi leiad SIIT.

Kes müüb, mida müüb ja miks?

Liisi Eesmaa

Liisi Eesmaa, kes valmistab hetkel ette oma uut kollektsiooni 27. oktoobril Tallinna Moenädalal esitlemiseks, lubab müüki panna hulgaliselt ihaldusväärseid esemeid: “Minu väljapanekus on palju põnevat moe-ristiretkedelt hangitud kraami. Paljud asjad on tuttuued ja kasutatud ainult pildistamistel või olnud filmimisel modelli seljas."

"Valikus on imekaunid tähesaju glitter-puruga kaetud diiva kingad, mõningad rabavad vintage-hitid ja paar kleiti minu eelmise aasta Tallinn Fashion Weekile loodud Kolmlõike-kollektsioonist,” sõnab ta.

Üllatus - Tommyboy!

Glämmilaadale võtab räppar Tommyboy kaasa oma erinevaid albumeid ega ole vastu ka autogrammi andmast. Loomulikult kutsub ta kõiki naisi laadale: “Usun, et naised leiavad sellistelt laatadelt eelkõige toredaid nipsasjakesi ja aksessuaare.”

Taas kokku tulnud ansambli “Külalised” solist Tommyboy räägib pisut ka bändi tegemistest: “Pusime plaadimaterjali puhtaksmängimise kallal, et saaks hakata lõpliku heliga tegelema. Uus singlilugu “Seltskond” on praktiliselt valmis ja loodetavasti jõuab publiku ette juba järgmise nädala jooksul.”

Mai Leemet

Ansambli naishääle Mai müügilett on ahvatlev: “Plaanin kaasa võtta ilusaid riideid, mis paraku minu reaalsuses liiga vähe kasutust saavad, samuti ehteid, mis sahtlis nukralt konutavad... kindla peale tuleb vähemalt üks vastuvõtukleit ka minuga kaasa.”

Evely Ventsli

Evely räägib, et vaatas sõbrannaga kapis olevad asjad üle ning müüki plaanib ta panna igasuguseid asju, mis hästi hoitud, aga kahjuks seisma on jäänud. Kõige rohkem on sügisesteks rõsketeks ilmadeks mõnusaid sooje kampsikuid ning sinna juurde ka trendikaid pükse.“

Näiteks loodab Evely, et uue omaniku leiavad endale Burberry armas vihmamantel, Vila täisnahast jakk ja Zara tepitud moodne sügisjope. Lisaks ootavad uut omanikku mõned täiesti uued ASOSe kleidid, paar kotti ja kingapaari.

Karolin Kuusik

Cosmopolitani moe- ja ilutoimetaja ning tunnustatud stilist Karolin Kuusik, kes lubab müüki panna hulgaliselt põnevaid ehteid: “Plaanin müüa palju ehteid ja aksessuaare - väikseid nipsasjakesi, mida on stilistitööde tegemise käigus kogunenud tõeliselt palju.”

Karolin on juba viiendat korda toimuval Cosmo Glämmilaadal osalenud nii õhtujuhi, müüja kui ka ostja rollis: “Ostsin kord ühe prossi, mis on siiani kasutuses,” räägib stilist oma lemmikust Glämmilaadalt soetatud esemest.

Kõigil külalistel soovitab Karolin aga end tõeliseks ostlemiseks valmis panna: “Soovitan osta kõike, mis meeldib ja emotsiooni tekitab, sest järgmine päev enam ei saa. Tuleb võimalust ära kasutada.”

Cosmo lugejatele ja Glämmilaadal osalevatele müüjatele ja ostjatele vihjab Karolin sügistrendide osas aga järgmist: “Minu selle sügise lemmiktrend on suure vormiga ülerõivad. Need on coolid ja mahutavad alla vajalikul hulgal sooje kihte.”