Forbesi edetabelis hinnatakse kuulsusi nende teenistuse ja tuntuse järgi, võttes arvesse ajalehe-, tele- ja raadioesinemisi, ajakirjade kaanelugusid ja veebihitte. Kõigi nende tegurite kokkuliitmise tulemusel kargas Cruise saja kuulsuse pingereas mulluselt 20. kohalt tänavu esimeseks.

Oma mulluse 43,2 miljoni dollarilise teenistusega jäi Cruise küll kolmandale kohale, kuid juurde arvati veel 11 ajakirjade kaanelugu ning hulgaliselt ajaleheruumi, mida ta võitis tänu segasele lahkuminekule abikaasast Nicole Kidmanist.

Mullune esistaar Julia Roberts langes tänavu 16. kohale. Kuigi ta kandideerib filmi “Erin Brockovich” peaosatäitmise eest parima näitlejanna Oscarile, oli tema teenistus Cruise’i omast oluliselt väiksem — “ainult” 18,9 miljonit dollarit, näitab nimekiri, mis avaldatakse Forbesi 19. märtsi numbris.

Teisel kohal on Forbesi edetabelis tänavu golfimängija Tiger Woods, kes teenis mullu 53 miljonit dollarit, kuid kogus vaid viis kaanelugu. Talle järgneb Beatles, kes küll salvestasid viimati 30 aasta eest, kuid kelle hitialbum “1” oli veebruaris 24 riigis edetabelite tipus. “Fab Fouri” nimetati mullu võrgusaitidel tervelt 1,43 miljonil korral.

Esisaja tippkümnes on neljandal kohal Britney Spears, talle järgnevad Bruce Willis, Michael Jordan, Backstreet Boys, ’N Sync, Oprah Winfrey ja Mel Gibson.