Vaatlejate sõnul valmistub Hollywoodi senine kuldbaar üheks kõigi aegade ägedamaks vara jagamise lahinguks, sest nad ei sõlminud enne abielu varalahutuse lepingut.

Kokku on paaril vara ligi 7,4 miljardit krooni. Lahinguks läheb kahtlemata ka paari kahe lapsendatud lapse hooldusõiguse pärast.

38-aastane Cruise tegi advokaatidele korralduse palgata tippdetektiiv Anthony Pellicano, kes ssavutas kuulsuse Michael Jacksoni, Farrah Fawcetti, Sly Stallone´i, Priscilla Presley ja Mike Myersi heaks töötades.

Pellicano on enda kohta öelnud: “Ma olen alati alguses härrasmees, ma kasutan hirmutamist vaid siis, kui ma tingimata pean.”

33-aastane Kidman aga tahab palgata Gavin DeBeckeri, kelle kuulsad kliendid on John Travolta, Cher, Keanu Reeves ja Gary Oldman. DeBecker on kuulu järgi nõustanud ka luurekeskagentuuri.

California seaduste kohaselt peab rikkam abikaasa lahutuse korral maksma teisele eluaegset elatisraha, kui abielu on kestnud üle 10 aasta.

Sellepärast püüab Cruise väita, et kooselu kestis üheksa aastat ja 11 kuud. Kidman aga kinnitab, et nad olid koos kauem kui 10 aastat.