"Kui ta mu vastu esimest korda käe tõstis, olin ma juba vaimselt nii maatasa tehtud, et eluisu oli kadunud. Ma ei mäletanud, kes ma ise olen ja mida ma tahan elust. Tegin kõik selleks, et ta ei ärrituks," meenutas naine ning nentis, et kartis põgeneda, kuna teda valdas surmahirm.

"Kui näed, milleks see inimene võimeline on, siis saad sellest aru, et ära minemine on sageli ohtlikum kui suhtes olemine. Ta oli ähvardanud tappa ära mu pereliikmed ja minu. Ta isegi tutvustas plaani, kuidas ta mu ära tapab - lööb mu pea nii kõvasti vastu vannitoa põrandat, et kaotan teadvuse ning upun vanni ja tema väidab pärast, et ma libastusin ise ning tema ei tea asjast midagi."

Kõige hirmutavam oli asja juures see, et Sepp oli täiesti kaine ning kägistamised ja piinamised kujuteldamatult kohutavad. "Tegu on väga ohtliku inimesega. Ta on suurepärane manipulaator ja oskab musta valgeks rääkida! Ta jälgis mu tunniplaani ja mu asukohta, teadis täpselt, kus ma kogu aeg olen. Ma kartsin, et ta ajab mu autoga alla või võtab kinni. Tundsin, et mul on turvalisem temaga koos olla kui ära minna. Kartsin ka, et keegi ei usu mind!"

Eesti Ekspress annetab Maria Fausti kontserdi "Maarja missa" tulu MTÜ Naiste Tugi- ja Teabekeskusele õigusabi paremaks korraldamiseks. Õigusabi osutamine ohvritele on väga oluline ja selle rahastamine vajaks palju tugevamat alust.