See juhtus siis, kui blond kaunitar oli naiivne 17-aastane neiu, kes püüdis Hollywoodis läbi lüüa. Ta kohtas toiduainetepoes kaht tüdrukut, kes veensid teda minema Las Vegasse modellitööd tegema.

Tüdrukud ütlesid, et tunnevad mehi, kes kannavad kõik kulud ning maksavad albumi kaanepilti tegemise eest 500 dollarit, tunnistas Hannah National Enquirerile.

Hannah ütles, et kõik kõlas kenasti, aga tegelikkuses oli tegemist valgeid orje otsiva gängiga, kes jahtisid kodust ära jooksnud tüdrukuid, et neist prostituute teha. Hannah ütles, et sai asjast aru, kui mehed kutsusid ta üles hotellituppa, et fotografeerida salli… ja ei midagi enamat.

Hannah ütles, et on 15-aastane, kuna lootis, et mehed ehmatavad ära, aga nad huvitusid temast veelgi enam. Hannah ütles, et tal tuli hotellist põgeneda, kuna turvamehed jälitasid neid kõikjale, isegi vannituppa.

41-aastane näitlejanna ütles, et tal vedas, et ta on senini elus, ning hoiatas Hollywoodi saabuvaid staarihakatisi samasse lõksu sattumise eest. Ta ütles, et filmitööstuses töötab tänapäevani edukaid ja rikkaid mehi, kes sihivad noori alles linna saabunud tüdrukuid.