Kulinaariafirma Pak L & P juhataja Rein Muuga selgitas SL Õhtulehele, et toode sai oma nime spontaanselt.

“See kotlett on meil selline ilus pruunikas ja pikkpoiss natuke jässakam,” jutustas ta. “Kes on populaarne, selle nimega toode ka välja ilmub, et kuskil mingi märk maha jääks. Näiteks aastaid tagasi oli meil Edgari moonisai müügil.”

“Kui keegi paneb kotletile nimeks Benton, siis sellega võib mõelda keda tahes,” leidis Dave Benton. “Kui nimi oleks Väike Dave Benton ja Suur Dave Benton, siis ma hakkaksin aru pärima. Kellele see kotlett maitseb, ostku, kellele ei maitse, ärgu ostku. Ise ma neist ei huvitu.”

Muuga tunnistas, et ei ole Dave Bentonilt nime kasutamise luba küsinud, ent ei pea seda üldse vajalikukski. Ta põhjendas, et nimi on jutumärkides ega pruugi tingimata viidata lauljale: seda võib tõlgendada ka nimena, mis eesti keeles midagi ei tähenda.

Tanel Padar tähendas, et tal ei oleks Tanel Padari viinerite või sardellide vastu midagi. “Ma ainult ei usu, et neid sellepärast rohkem ostetaks, kui seal minu nimi peal on,” oletas ta. Luba küsimata nime kasutamise vastu protestiks Padar kindlasti.