Videokõnes rääkis Cambridge'i hertsog Inglismaa endise kapteni David Beckhamiga, Inglismaa naiste kapteni Steph Houghtoni, Aston Villa mängija Tyrone Mingsi, Crystal Palace'i esindaja Andros Townsendi ja Evertoni mänedžeri Carlo Ancelottiga, kirjutab The Sun.

Beckham jagas vestluse katkendit ka oma sotsiaalmeedia lehel, kus ta rääkis, kuidas ta saadeti minema Argentiina vastu peetud maailmameistrivõistluste matši ajal 1998. aastal, kui ta oli kõigest 23. aastane.

Beckham sõnas: "Kui ma nüüd sellele tagasi vaatan, ei saanud ma aru, kui raske see oli, kuid ma mäletan väga hästi neid aegu, kui ma olen enda karjääri jooksul pidanud silmitsi seisma ebaõnnega. 98 aasta oli vaieldamatult kõige karmim."

David räägib, kuidas ta tegi 98. aastal väljakul ühe vea, ning sai tol ajal sellepärast väga negatiivse reaktsiooni osaliseks. "Mind kritiseeriti pidevalt väljakul verbaalselt. Kuid nagu ma olen maininud, siis ajad on muutunud," ütleb Beckham.

David jätkas, et tema klubi mänedžer Sir Alex Ferguson toetas teda väljakul väga. Ise ta poleks abi paluma läinud, sest siis polnud see kombeks. "See oli teistsugune ajastu ja ma lihtsalt tundsin, et pean seda kõike enda sees hoidma ja ise sellega hakkama saama," ütleb David.

David on nüüd isaks 21. aastasele Brooklynile, 17. aastasele Romeole, 15. aastasele Cruzile ja 9. aastasele Harperile, ning täna räägib ta oma lastele pidevalt sellest, et enda tunnetest tuleb rääkida.

"Mina olen see, kes jutustab oma lastele ja ka teistele lastele, et väga oluline on rääkida oma muredest ja öelda, kui sul pole kõik korras," ütleb ta.

Postitanud arutelust klipi Instagrami, lisas David pealkirjas, et aastate jooksul on ta õppinud, et mängimiseks on vaimne heaolu sama oluline kui füüsiline valmisolek.