5-aastane Betty-Leigh Allinson kogus heategevuseks 12 000 naela turvakodule, mis hoolitseb elu lõpusirgel olevate vanainimeste eest. Betty, kelle vanaisa on Arsenal legend, Ian Allinson, sõitis rattaga iga päev ühe miili, kandes erinevat jalgpallivormi, kirjutab DailyMail.

Talle saadeti särgid Arsenalilt, Watfordilt ja Cambridge'ilt ning kui Beckham kuulis, mida tüdruk teeb, saatis ta talle allkirjastatud Inter Miami särgi. Koos särgiga sai tüdruk Beckhamilt ka videotervituse.

45-aastane endine Inglismaa jalgpallikoondise kapten ütles videos: "Hei, Betty. Ma ei suuda uskuda, et sa ikka veel sõidad iga päev selle rattaga miili. Sa oled pärast väga heas vormis ja kogud niivõrd palju raha. Hästi tehtud ja palju õnne. Jätka samas vaimus, me oleme sinu üle nii uhked, sa oled hämmastav."

Betty 44-aastane ema Faye sõnas, et pakk, mille nad said pühapäeva hommikul, oli fantastiline kingitus ning tänasid Beckhamit hea kingituse eest.

Betty heategu sai tegelikult alguse tema vanaemast Jeanist. Vanaema, kes ka ise Letchworth Garden Cityis vabatahtlikuks käib, rääkis turvakodus olevatest probleemidest perele.

Betty otsustas selleks midagi ette võtta. Tal oli seitse naela, mis oli mõeldud Disneylandi jaoks, aga kuna reis jäi ära, siis otsustas tüdruku raha annetada. Pärast seda hakkas ta suurema summa jaoks igapäevaselt rattaga sõitma, püüdes nii suuremat summat koguda.

22. aprillil oli tüdruku esimene päev ja seadis eesmärgiks 500 naela. Betty lubas sõita iga päev kuni karantiin läbi saab. Praegu on ta sõitnud 36 päeva ja teeninud 12 000 naela.