Kõik küsimused on Laurale oodatud selle sama loo registreeritud kommentaariumisse, kus lauljanna muusikavideo võttepäeva vahele ka fännidele vastab kell 15-17!

Lisaks selle artikli kommentaariumile käis Laura läbi oma eelmise Kroonika kaaneloo kommentaariumi ja leidis võimaluse nii mõnelegi ka seal vastatata. Vaata siit, mis tal õelutsejatele öelda oli. Ka teiste 22. novembri Kroonika lugude juures meie veebis võid kohata Laura kommentaare!

Aastavahetusel kõlab ilmselt igas kodus tema ja Sven Lõhmuse lugu "2020", ent miks siis staarmuusikaloojate teed ikkagi lahku läksid ja kaunis Laura sootuks uute tuultega kaasa lendlema pani? „Mina tahtsin edasi liikuda ja luua ning tema ilmselt hetkel oma energia mujale suunata,“ selgitas Laura hiljutises avameelses pihtimuses Kroonikale. (Loe pikemalt SIIT). Laura ühel hetkel lihtsalt väsis ootamast. Uut täispikka popalbumit. Tõesti, olgugi et raudse tandemi kuldhitid mängivad jätkuvalt raadios iga päev kordi, ilmusid albumid "Muusa" ja "Ultra" tegelikult üle kümne aasta tagasi! Hiljem lisandusid vaid singlid ja kaks kogumikku. Vahepeal on Laura üllitanud koostöös jazz-muusikutega viis plaaditäit muusikat. Viimati koostöös saksofonist Villu Veskiga. "Tundsin endas nii palju ideesid ja tahtmist ka popmuusikas uuega edasi liikuda. Tegelikult, Sveniga oli meil töös veel mõne laulu jagu materjali. Need aga jäidki sahtlisse seisma ja ilmselt jäävadki, saamata kunagi plaadile. Ju siis polnud need loodud ilmavalgust nägema," nendib täht.

"Mõtlesin: appikene, Laura, millesse sa jälle oled lasknud end mässida!" Käinud aasta eest oktoobris esinemas Liibanonis meie rahuvalvajaile, kaitseväe poistele, põkkus Laura uuesti alguspunkti. Nimelt lennukis sattus ta kõrvuti vestlema heliinsener ja produtsent Johannes Lõhmusega (Kaire Vilgatsi eksmees, ei ole Sven Lõhmusega sugulane – toim). Ent just Johannes olnud kaasprodutsendina Sveni kõrval stuudios Laura debüüt­eurolaulule "Moonwalk" ja järgnenud hittidele lihvi andmise juures.

"Lennukis tekkis meil Johannesega idee, et lahe oleks koos midagi päris uut teha. Kusti Lemba, Uku Kübar ja Silver Haugas, kes olid bändina kaasas, olid samuti super hea energia ja ideedega. See kõik andis meile megahoo sisse. Liibanoni jaoks panime kokku ägeda uue kava ja selle hea vibe’i pealt oligi järgmine soome-rootsi Sugar House Publishing.“ Ja Laura asuski Vaasa vahet sõitma.

"Siitpoolt kaasas Johannes ja bändipoisid, sealses stuudios improviseerides sai kirjutatud hulk lugusid, millest paremik jõuab plaadile."

Eesti populaarseim uudisteportaal Delfi tähistab homme 20. sünnipäeva, mille puhul osaleb sel nädalal iga päev ühe Delfi kanali artiklite kommenteerimisel üks vastava elualaga seotud tuntud Eesti inimene, vedades seal debatti ja andes lisaväärtust oma ekspertarvamusi lisades registreeritud kommentaariumisse.