Anna tunnistas Delfile avameelselt, et oli 5 aastat tagasi veel väga noor ja roheline ning oli tegelikult oma Youtube’i kanalile teemat valides alguses kahevahel — kas teha ilu- või kulinaariateemalisi postitusi? Liisk langes siiski ilu kasuks: “Tundsin, et see teema läheb igale naisterahvale rohkem korda ja kuna mul oli igasuguseid erinevaid ilusaladusi, mida soovisin teistega jagada, siis ei pidanud õnneks kaua mõtlema."

Blogimise hobi muutus äriks alles pärast pikka ja vaevarikast pingutust — varasemalt hoopis logistika ja transpordi erialal tegutsenud Anna lahkus töölt ja luges sente videote meisterdamiseks vajalike vahendite soetamiseks. “Terve esimese aasta tegutsesin tugevas miinuses, alustasin ju ilma igasuguse tehnikata ja pidin ostma oma raha eest ka kõik meigivahendid. Õnneks pöördus lõpuks minu poole L’Oreal ja palus enda reklaamnäoks. Siis muutus kõik lihtsamaks…,” meenutas ta.

Anna käekäiku jälgides võib muuhulgas näha ka seda, kuidas tema videote kvaliteet ja ülesehitus on 2011.aastast alates tunduvalt paranenud — alguses polnud tal mitte mingit ettekujutust isegi kaamerate markidest ja valgustusest, rääkimata paljust muust. “Mind aitas mu mees, kes orienteerub selles teemas suurepäraselt. Me lõime muide temaga ka täiesti oma Youtube'i kanali "Anna ja Anton", sest avastasin, et vaatajatele meeldis ka teda ekraanil näha. Pealegi on Youtube’i turul hetkel perevideotel suur populaarsus, vaatajatele meeldib see, kui avad oma elust erinevaid tahke, nad vaatavad seda nagu seriaali," rääkis ta, lisades siiski, et peamisi tehnilisi nippe ammutab ta siiani Youtube’ist. "See on hämmastav, mida kõike sealt leida võib!”

Anna ja Antoni ühisvideo:

Kuulsaks ja edukaks blogijaks saamise osas ei meeldi Annale aga sugugi nõuandeid jagada, sest teda häirivad inimesed, kes ootavad käed rüpes, et head nõuanded neile lihtsalt kaela sajaks. “Ei maksa loota, et keegi sulle oma edu saladuse paljastab, see on väga individuaalne, igaühel on oma tee. Põhiline on mitte tegevusetult oodata, vaid tuleb endale paika panna plaan, kust tahad alustada, kuhu tahad jõuda, mida üldse teed, kuidas eristud, mille poolest teistest parem oled, mida juurde õppida tahad…ainult siis jõuad kuhugi!”

Stiilinäide Anna meisterlikumatest videotest:

Anna kõige vaadatum video:

Anna kõige esimene video: