Eelpool nimetatud auhinnad valiti välja kuu aega (21.12.1999 - 19.01.2000) väldanud DELFI Naistelehe küsitluse alusel internetiaadressil http://woman.delfi.ee/. Lisaks lugejate lemmikutele valis viieliikmeline zhurii välja ka aasta disainerid ja aasta modelli.

Aasta Modelliks valiti Carmen Kass. Aasta Noore Disaineri tiitli sai Aldo Järvsoo ja Parima Disaineri tiitli Tiina Talumees.

Viieliikmelisse zhüriisse kuulusid Toomas Volkman, Inessa Josing, Elena Natale, Helen Mahmastol ja Kamille Saabre. Ürituse peakorraldaja oli Naistelehe moeuudiste toimetaja Maarja Tali.

Tali sõnul oli ürituse eesmärgiks algatada traditsioon, millega soovitakse avaldada tunnustust Eestis tegutsevatele moeala professionaalidele. Tali loodab järgmine aasta korraldada veel mahukamat üritust. "Kindlasti tuleb juurde teisigi kategooriaid," ütles Tali.

"Taoliste ürituste korraldamine on internetifirmade jaoks oluline sellepärast, et teisiti me oma kliente kohata ei saa," ütles DELFI Uue Meedia direktor David Cauthery. "Me ei tunne oma kliente nii nagu see on kauplustes ja teatrites."

Mart Sanderi sõnul on stiilseima mehe tiitel tema jaoks juba kolmas viimase kolme aasta jooksul. "Tänane tiitel tähendab minu jaoks kõike," ütles Sander naljatledes.

Vastavalt Naistelehe küsitluse tulemustele jagunesid kohad järgmiselt:

Trenditeadlikum mees
1. Hannes Võrno
2. Linnar Viik
3. Koit Toome
4. Kiur Aarma
5. Toomas Volkmann

Trenditeadlikum naine
1. Eda-Ines Etti
2. Aigi Vahing
3. Anu Saagim
4. Signe Kivi
5. Anu Samarüütel

Stiilseim mees
1. Mart Sander
2. Erki Nool
3. Raivo Järvi
4. Lennart Meri
5. Kiur Aarma

Stiilseim naine
1. Elle Kull
2. Signe Kivi
3. Ene-Liis Semper
4. Beatrice
5. Electra