ASHTON KUTCHERit ei ole enam mõtet nimetada DEMI MOORE’i toyboy’ks — ta on nüüd Demi abikaasa.

Demi Moore (42) ja Ashton Kutcher (27) on edukalt tõestanud, et vanema naise ja noorema mehe suhet saab isegi Hollywoodis tõsiselt võtta. 15aastase vanusevahega paar astus hiljuti Beverly Hillsis kabalahõngulise tseremoonia käigus abiellu. Paarisaja külalise hulgas olid kohal Demi eksabikaasa Bruce Willis ja nende kolm tütart: 17aastane Rumer, 14aastane Scout ja 11aastane Tallulah. Pulmafotode avaldamisõigus müüdi eksklusiivselt Briti ajakirjale OK!.

Kaks aastat koos olnud paari abiellumine üllatas sellegipoolest paljusid, sest ühes oma viimastest intervjuudest rääkis Demi, et abielu neid Ashtoniga ei huvita. «Me mõlemad tunneme, et oleme juba abielus, ega vaja selle kinnituseks mingit tseremooniat,» rääkis ta. Oma tunnetest ei teinud ta aga saladust. «See on see hingesugulasega kohtumine,» rõõmustas ta. «Ma tõesti usun, et mind on sellega õnnistatud.»

 Koos esimesest päevast peale

Demi ja Ashton tutvusid kaks aastat tagasi New Yorgis ühel õhtusöögil ning lahkusid sealt Demi korterisse, kus nad endi sõnul vestlesid öö otsa. Kui nende suhe mõni aeg hiljem päevavalgele tuli, kleebiti Ashtonile külge Demi toyboy tiitel. Paar ei teinud sellest välja. Nad käisid koos kabalakoosolekutel ning Ashton sõbrunes kiiresti Demi tütardega. «Mulle meeldib Demiga olla. Ta teeb minust parema inimese,» õhkas Ashton toona.

Demil on käsil kolmas abielu. Tema esimene abielu muusik Freddie Moore’iga kestis neli aastat. Pärast lahutust sai näitlejatari karjäär tiivad. Edu meelitas Demi mõneks ajaks isegi alkoholi ja narkootikumide lõksu. 1987. aastal, kui Demi tutvus Bruce Willisega, oli ta oma deemonitest jagu saanud. Nad abiellusid Las Vegases ning neist sai Hollywoodi jõulisim paar, kelle kolme lapsega õnnistatud abielu pidas vastu 11 aastat.

Demi ja Bruce’i lahutus tähistas järjekordset pöördepunkti Demi elus. Näitlejatar otsustas Hollywoodist tagasi tõmbuda ning jääda nende Idaho rantšosse tütreid kasvatama. Neil aastail jagas Demi oma elu karatetreeneri Oliver Whitcombiga. Näitlejatari sõprade sõnul oli Oliver mees, kes õpetas Demi uuesti naeratama. «Bruce’iga oli nende elu üks lõputu mägiraudtee. Ühel päeval mees jumaldas Demit, teisel ei teinud temast väljagi,» pajatab üks näitlejatari lähikondlane.

 Noor pereisa

Kuigi Demi kolmas abikaasa Ashton on endale nime teinud seriaalides «Need kuumad 70ndad» ja Punk’d, peab Demi tema juures tähtsamaks seda, et noormees saab hästi läbi tema tütardega, kes nimetavad teda «teiseks isaks». «Me räägime kõigest,» uhkeldab Ashton. «See on hämmastav.»

Kas Demi ja Ashton kavatsevad oma perekonda täiendada? «Igatahes,» ütleb Ashton. «Me tahame veelgi suuremat peret.»