DEMI MOORE'i noort peigmeest ASHTON KUTCHERit nähti hiljaaegu Miami Prive’i ööklubis Hiltoni hotelliketi pärijanna Paris Hiltoni huuli maitsmas.

Näitlejatar Demi Moore (40) peaks oma noorel peigmehel Ashton Kutcheril (25) rohkem silma peal hoidma. Kutcherit nähti hiljaaegu Miami Prive’i ööklubis Hiltoni hotelliketi pärijanna Paris Hiltoni huuli maitsmas.

Kutcheri esindaja püüab peretüli ära hoida, öeldes: «Ashton veetis seal lihtsalt lõbusasti aega.» Ka neiu Paris püüab asja naljaks pöörata: «Kas te pole siis kuulnud, et ma läksin just lahku Barneyst ja käin nüüd Bart Simpsoniga?» Kuid Demi elu võivad sellised kõmu-uudised põrguks teha. Demi kolis just koos tütarde Rumeri, Scouti ja Tallulah’ga Ashtoni villasse, lubades jääda sinna senikauaks, kui tema värskelt soetatud Hollywoodi kodus remonti tehakse. Jääb vaid loota, et sellal kui Ashton siresäärtega linna peal lõbutseb, käib Demit lohutamas tema eksabikaasa Bruce Willis. Kuigi see on kahtlane, sest Bruce’il jagub praegu silmi vaid 25aastase näitlejatari Brooke Burnsi jaoks.