2012. aastal elas näitleja Demi Moore'i tütar üle karmilt ehmatava kogemuse. Noor naine pidi vaatama oma enda ema põrandal tõmblemas, vahendab Fox News.

Tütar Rumer Willis ja ema meenutasid Jada Pinketti saates korda, mil Moore narkootikumidele nii tugevalt reageeris, et laps hakkas ema surma kartma.

"Ma hingasin teatavaid aineid sisse ja suitsetasin veidi taimi. Kindlasti mitte ei muutnud kõik nii metsikusk, et ma üledoosi oleksin saanud. Mu kehal oli lihtsalt väga veider reaktsioon, kramp, mis selgub, et ei olegi nii haruldane sellises olukorras. Aga sellega ehmatasin ma Rumerit tõesti väga tõsiselt, kui ta mind seal põrandal krampides nägi. Ta arvas, et ma suren otse ta silme all ära."

Toona vaid 23-aastane Rumer tõdes, et ei suutnud otsustada, kas ema kõrvale jääda või teise tuppa põgeneda. "Ma olin koos kiirabiga toas ja paanitsesin, sest ma ei teadnud, kas minna teise tuppa ja riskida, et ma ei ole surma hetkel ema kõrval, või jääda sinna ja näha kõike pealt. Teadsin, et ei suudaks pilti ema surmast kunagi unustada."

Kuigi mõtteid oli peas tohutult mäletas ta veel sekundit, mil jõudis ka järgmist hommikut planeerida. "Mida teha? Ma ei teadnud, kas pean hommikul helistama õdedele ja ütlema, et ema on surnud ning nad ei saa temaga enam kunagi rääkida."