Quaid ja Savoie kihlusid oktoobris ning tegid liidu ametlikuks 2. juunil, vahendab Fox News. "See oli ilus," on näitleja sündmust kirjeldanud.

Algselt plaanis paar pulmi korraldada juba aprillis Hawaiil, kuid koroona tõttu pidi tseremoonia edasi lükkama. Aprillis planeeritud pidupäevale olid oodatud ka pere ja sõbrad, kuid nüüd oli liidu tunnistajaks vaid pastor, kes neid paari pani. "Lihtsalt vaatasin tema silmadesse, ta oli maailma kõige lummavam pruut."

Quaid ja Savoie kohtusid tööreisil ja läksid suhtesse 2019. aasta mais. Quaid, kes on juba kolm korda abielus olnud, avalikustas, et tegu oli armastusega esimesest silmapilgust. "Ma lihtsalt armastan seda, kes ta inimesena on. Ta iseloomu, intelligentsust, muidugi ta ilu ja maailmavaadet."

Savoie sõnul pole ta kunagi kohanud kedagi, kes oleks elusse nii armunud. "Mitte miski ei suuda ta tuju rikkuda. Võimalus kellegi sellisega elada on minu jaoks nii inspireeriv. See muudab minu seisukohti ja toob iga päev nii palju rõõmu."

Enne Savoie'ga kohtumist oli Quaid üle kahe aasta suhtes Santa Auzinaga. Viimati pildistati neid koos 2018. aastal. Sellele eelnes aga 12 aastat abielu Kimberly Buffingtoniga. Ta on olnud ka 10 aastat abielus Meg Ryaniga ja viis aastat P.J. Solesiga.