Netflixi dokumentaalsari The Last Dance on luubi alla võtnud Dennis Rodmani karjääri. Ometi sai just sealt ka fännidele kiiresti selgeks, et sportlase armuelu on olnud muljetavaldavalt kirju. Üks tema kõige kuulsamaid kaaslasi on olnud Madonna, vahendab Mirror.

Madonna ja Rodman kohtusid 1996. aastal, kui lauljanna teda väidetavalt oma hotellitoast välja ei lasknud. "Ma ei luba sind enam välja," olla popkuninganna otse teatanud.

2005. aastal avalikustatud raamatus "I Should Be Dead By Now" kirjutas Rodman, et just Madonna ise oli see, kes väga temaga suhet soovis. "Ta saatis mulle fakse, kus oli kirjas, et tahab väga minuga koos olla ja igatseb mind," meenutas Rodman raamatus. "Samas tuli ka selliseid sõnumeid, et tahab iga mu sperma tilka enda sisse ja minuga lapsi saada."

"Üks kord, kui ma Las Vegases kasiinos olin, siis sain sellise eriti meeleheitliku kõne. Panin siis oma mündid lauale ja lendasin New Yorki. Me lõpetasime ja siis ta seisis mõnda aega peapeal ja üritas nagu iga tüdruk rasedaks jääda. Lendasin siis Las Vegasesse tagasi ja jätkasin mängu," meenutas Rodman ühte eriti äärmuslikku korda.

Madonna olla Rodmanilt laste saamise nii kinnisideeks võtnud, et pakkus talle rasestumise eest isegi raha. "Ta ütles, et kui ma ta rasedaks saan ja laps sündinud on, siis maksab mulle 20 miljonit USA dollarit."

Olenemata tohutust kirest kestis paari suhe siiski vaid paar kuud.