Lou tunnistas sotsiaalmeedias, et veetis oma varalahkunud sõbranna juures valentinipäevale järgnenud öö, kuna Caroline'i pere ja lähedased olid naise tervisliku seisundi pärast mures. Saabunud hommikul kella poole 10 paiku suundus Lou korraks poodidesse, jättes segastes meeleoludes vaevleva Caroline'i omapäi, kes otsemaid võimalust kasutas ning endalt elu võttis.

Pärast kohutavat tragöödiat jagas Lou Instagramis pildiseeriat Caroline'ist, millest mõned fotod olid tehtud lausa loetud päevad varem. Naised naeratavad piltidel avalalt ning tundub nagu neil poleks maailmas ainsatki muret.

"Siin me oleme 5 päeva, 5 ja 10 aastat tagasi tõeliselt õnnelikud, rääkides üksteisele kui ilusad ja naljakad me oleme. Ma armastan sind. Loodan, et oled nüüd rahu leidnud. Jällenägemiseni, mu kaunis sõber Caroline!" kirjutas ta, lisades Instagrami story'desse ka meeleolukaid videoklippe ning lakoonilise teate: "Hoolitsege oma sõprade eest!"

Anonüümseks jääda soovinud allikas kinnitab väljaandele The Sun, et Caroline veetis valentinipäeva sõpradega, kes olid talle külla tulnud. 14. veebruari õhtul kella poole 11 paiku kutsuti telestaari korterisse kiirabi. Parameedikud vaatasid Caroline'i üle ning tuvastasid, et ta ei vaja haiglaravi, ent keegi peaks siiski igaks juhuks tema juurde jääma.