Dr Shepherdi käe alt oli läbi käinud üle 23 000 keha, kuid neist vaieldamatult kõige kuulsam on olnud printsess Diana laip.

Pärast seda suure meediahuvi tõttu tuntus kogunud patoloog avalikustas, et tihti küsitakse, kas printsess oli surma hetkel rase. Arvatakse, et naine võis olla sedapsi tema toonasest poiss-sõbrast Dodi Fayedist, kes temaga koos autoõnnetuses suri. Kindlasti oleks see olnud kuningliku perekonna huvides, selline informatsioon avalikustamata jätta.

"Inimesed on küsinud, et kas ta oli tundus rahulik, kas ta oli ilus. Ma ei poetanud kunagi sõnakestki informatsiooni, mis polnud juba meedias avalikustatud," jättis Shepherd Diana saladused endale teada.

"Patoloogilised uuringud näitasid, et ta ei olnud rase, kuid mõned naised tunnetavad, et nad on rasedad juba viljastamise hetkest. Võib-olla oli ka tema selline," diskuteerib arst.

Tema sõnul oleks printsess Diana siiani elus, kui ta oleks autos olnud turvavöö kinnitatud. "Tal oleks seljuhul olnud avariist ainult sinine silm või käeluumurd," kinnitas Shepherd turvavööde vajalikust.