"Alustame algusest. Kuulujuttude kohaselt pidi temapoolse ussisisina põhjuseks olema… Kuidas nüüd öelda, minu “edu” meediamaastikul, karjäär, esinemised, meessuhted… Ja mida kõike veel. Ja ma ikka ei tahaks uskuda..." mõtiskleb Liis portaalis

"Aga kui detailselt räägitakse, kuidas Anna-Maria oli rahusteid neelanud päeval, mil ma Linnavalitsusse tööle asusin… Põhjuseks see, et temal olevat selleks tööks juba kostüümgi valmis… Paneb mõtlema. Et siis see uudis oli tulnud talle rängalt."

Liis on kuulnud ka, et Galojan tahtvat hirmasti kutset Keskerakonda, kuhu teda aga väidetavalt ei võeta.

"Mul on Keskerakonnas omajagu häid tuttavaid ja ma loodan, et mind valgustatakse, kui uurin. Praegu pole ma huvi tundnud aga kui tema vargussüüdistused osutuvad õigeteks, siis ei ole võibolla tõesti kõige kihvtim ennast sellise erakonnakaaslasega samastada. Kuna ma aga erakonnas pole, siis puudub mul täna seisukoht. Ja ma kujundan selle päris kindlasti siis, kui nüüd need kuulujutud siin oma aluse leiavad. Või valedeks osutuvad."

Lass on kuulnud ka, et Galojan olla solvunud, et just Liisi foto Indrek Galetini näitusel "Amour" reklaampildiks valiti. "Seepeale lasi Galojan enda pildile peigmeeste poolt Osta.ee oksjonil ise pakkumisi teha. Lausa nii fanaatiliselt, et käis enda pildi eest välja vist ligi 17 000. On küll meeleheitlik, ausalt öeldes," tulistab Lass.