Elton John: Madonna on parim live artist? Minge p***e!

Konflikt algas juba 2004.aastal, kui Elton teatas Q Awardsi galal parima laulukirjutaja auhinda vastu võttes parima live-artisti tiitli pälvinud Madonna aadressil: "Parim live esitus? Minge p***e! Mis ajast huulte maigutamist live esinemiseks peetakse? Vabandust, aga minu meelest peaks kõik need artistid seina ääres maha lastama, kes 75-naelase piletiraha eest publikule vaid suud maigutavad! Tänan väga! Ilmselt ma temalt (Madonna toim.) sel aastal jõulukaarti ei saa, aga mul savi!"

Elton Johni abikaasa: Madonna on eneseimetleja

Kuna seda võib otseselt Eltoni ja Madonna konfliktiga seostada, siis üks meeldejäävamaid kriitikanooli tuli ka Johni abikaasalt David Furnishilt, kes leidis, et 2012. aasta Kuldse Gloobuse võitmine parima laulu eest on täielik raiskamine. "See näitab selgelt ära, kuidas nende auhindade jagamisel pole mitte mingit reaalset alust. Lisaks oli tema tänukõne piinlikult eneseimetluslik!" leidis Furnish.

Elton John: Madonna, vaata, et su suumaigutamine ikka selge oleks!

Asi jätkus, kui Madonna sel aastal Super Bowlil esinema pidi. Elton pakkus talle hüva nõu: "Vaata siis, et sul suu maigutamine ikka hästi välja tuleks ja fono veatult jookseks!" Arvatakse, et üks väga suur põhjus, miks staarid pöördumatult tülli on läinud, on Lady Gaga, kes on Eltoni ja Davidi ühise kasulapse ristiema.

Madonnale ei sobivat tants ja trall

Kõik see viis niisiis selleni, et Elton hiljuti Austraalia telekanali Kanal7 vestlussaates Madonnat "laadaplatsi strippariks" nimetas. "Tema tuur on katastroof ja see poleks saanud juhtuda suurema l****ga! Kui Madonnal oleks veidigi mõistuks, oleks ta asja pärast "Ray of Lighti" albumit ära lõpetanud ning tantsimisest kõrvale hoidnud!"

Madonna pole avalikult ühelegi Elton Johni rünnakule reageerinud.

Kallis Publiku lugeja, kas oled Eltoniga nõus?