Trumpi assistent Madeleine Westerhout (28) sai sel nädalal sule sappa, kuna rääkis ajakirjanikele, et ta olevat riigipeale lähedasem kui tolle oma tütred Ivanka ja Tiffany. Lisaks väitis ta, et Trump ei taha Tiffanyga isegi ühele pildile jääda, kuna too on liiga paks. Ta nähvas, et Trump näeb tütart nii harva, et ei tunneks teda rahva hulgas äragi.

Westerhout rääkis seda ajakirjanikele off record, kuid loomulikult ei jäänud selline praalimine saladuseks. Selles olukorras ei saanud ta oma ametis enam jätkata.

Trump jäi ajakirjanike ees viisakaks ning kiitis, et oma töös oli Westerhout väga professionaalne. Samas tunnistas ta, et endise alluva öeldu tegi talle haiget ning on vale. "Ma armastan Tiffanyt, ta on suurepärane inimene ja pingutab oma õpingutega."

Tiffany on ainuke laps Trumpi teisest abielust Marla Maplesiga. Trump abiellus Maplesiga 1993. aastal ja Tiffany sündis sama aasta oktoobris. Abielu lahutati 1999. aastal, reaalselt oli paar selleks ajaks lahus juba kaks aastat. Tiffany kasvatas üles ema. USA meedias on aastaid kajastatud, et Trumpi suhted Tiffanyga on jahedad.