Nicole Young andis kohtusse sisse avalduses, kus vaidlustab enne 1996. aastal abiellumist sõlmitud abieluvaraleping, ning ütleb, et teda sunniti sellele alla kirjutama, kirjutas TMZ.

Nicole'i sõnul on Dre väärt üks miljard dollarit ning ütles: "Ma olin äärmiselt vastumeelne, tõrjuv ja kartsin lepingule alla kirjutada, tundsin, et olen nurka surutud. Tundes Andre poolt tugevat survet ja hirmutamist ei jäänud mul muud üle, kui ise jurist palgata (seda Andre professionaalsete abide kaasabil) ning kirjutasin vastu tahtmist natuke enne pulmi lepingule alla."

Olles kaks aastat abielus olnud, tunnistas Andre Nicole'i sõnul, et tal on häbi, et sundis naist lepingule alla kirjutama ning rebis tema silmade all lepingu koopia puru.

"Pärast seda päeva, mil ta lepingu puru tõmbas, mõistsime üheselt, et meie abielus abieluvaralepingut ei eksisteeri, ja et see on tühine," lisas Nicole.

Aga Dre allikad väidavad vastupidist, öeldes, et ta ei tundnud lepingu pärast häbi, ei rebinud seda katki ega arvanud, et see on tühine. Allikate sõnul oli Nicole'il oma advokaat ning tal oli kindel valik, kas lepingule allakirjutada või mitte.

Andre on lubanud pärast lahutust maksta kinni naise kulud ja talle toetust maksta, aga Nicole tahab selgelt suuremat tükki, väites, et muusikamogul teenis enamuse varandusest just nende abielu ajal.

Nicole tahan nüüd lahutust ja abieluvara jagamist eraldi kaasustena, aga selle arutelu alles käib.