Nii nagu igal lugupeetud bändil on ka Eesti muusika ühel edukamal eksportartiklil Ewert and The Two Dragonsil kontserdikorraldajatele omad nõudmised ja soovid – nimekiri sisaldab suupisteid alates chipsidest ja võileibadest limonaadi ja ohtra õlleni välja!

Ewert Sundja, Erki Pärnoja, Ivo Etti ja Kristjan Kallas soovivad lava taha teed ja kohvi, juustu ja kreekereid, kümmet puhast rätikut, suurt kasti pooleliitriseid veepudeleid, kahtteist Perrieri mulliga veepudelit, võileibu tosinale, kaht kasti õlut, kahtteist pudelit limpsi, kuut Red Bulli, üht head punast ja valget veini, üht head viskit, pudelit džinni ja suurt toonikut. Lisaks sellele soovivad draakonid lava taha ka värskeid puuvilju, šokolaadi ja chipse. Õhtusöögi puudumisel olgu aga igale tiimiliikmele pihku pista 15 euro suurune rahasumma!

Suursuguste staaride ja nende pööraste raideritega kokku puutunud üritustekorraldaja Gunnar Viese ütleb, draakonite oma jääb siiski tagasihoidlikuks. "Raideri mõte on, et esineja ja tema tehniline meeskond saaks tunda ennast igal ajahetkel ja igas kohas kui kodus,“ seletab Viese. "Artist sõidab konkreetsele maale esinema, mitte kõhuvaluga vetsus vaevlema. Ma ütleks, et draakonite nõudmised on väga okei. Joogid-snäkid... kõike on mõistlikus koguses, ei ole priisatud, ei ole ka asja detailseks aetud. On jäetud ka tõlgendamisruum korraldajale  à la one bottle of good whiskey (üks pudel head viskit – toim.). Tavaliselt on raideris kirjas ka pudeli suurus, praegu jääb korraldajal võimalus Ewertile pakkuda ka 0,3liitrist pudelit, kuigi võib-olla on artist soovinud liitrist."

Viese sõnul ei ole see kindlasti Eesti uhkeim raider: "Kõige erilisema raideri tiitli saab Winny Puhh, kes  mõned aastad tagasi Õllesummeril tahtis keedumuna ja ma ei tea mida veel. Välisartistide soovidest meenub veel Hurts, kes soovis kümmet valget roosi, Limp Bizkiti sooviks oli saada Eesti lipp, mida nad ka laval kasutasid."

Lihtsad poisid need meie draakonid!