35-aastane Walesi laulja Duffy tunnistas haruldases Instagrami postituses veebruaris, et teda uimastati, hoiti vangis ja vägistati mitme päeva jooksul, kirjutab Daily Mail. Ta lubas samas postituses, et räägib pikemalt oma kannatustest ja tal oligi BBCga intervjuu kokku lepitud, kuid nüüd on ta meelt muutnud - Duffy intervjuud ei anna, kuna selles rääkimine on liiga raske.

Duffy kirjutas neljapäevaõhtul Radio 2 DJle: "Hei, Jo (Whiley). Loodan, et oled terve ja hoiad end turvaliselt. Tahan sulle saata selle, et soovi korral raadios mängida. Sa võib-olla lugesid, mida ma mõned nädalad tagasi kirjutasin, ja ma tunnen end vabamana. Ma püüdsin sellest ka rääkida, aga see on raskem kui ma arvasin, nii et ma piirdun kirjutamisega."

Duffy jagas raadio DJga lugu "Something Beautiful", et seda sellel raskel ajal inimestele mängida.

"Ma ei kavatse seda avalda. Lihtsalt mõtlesin teha midagi toredat inimestele, kes praegu kodus luku taga on," lisas Duffy.

Walesi laulja on oma sotsiaalmeediast kõik postitused praeguseks kustutanud, jättes sinna vaid viimati kirjeldatud sõnumi.

Lauljanna Duffy postitas sotsiaalmeediasse avatud ülestunnistuse, kus selgitab, miks ta laulmises pausi on teinud ja lihtsalt ei suuda veel lavale astuda, vahendab Fox News. "Te võite vaid ette kujutada, kui mitu korda ma seda kirjutada mõtlesin ja kui mitu korda ma analüüsisin, et kuidas ma ennast peale sellist teadet tunnen."

Lauljanna tunnistas, et ei tea, miks just nüüd on kõige õigem hetk rääkima hakata, kuid miski selle juures tekitab temas elevust, et lõpuks koormat kergendada saab ning ka fännide küsimused leiavad vastuse. "Uskuge mind, praegu on minuga kõik väga hästi, kuid tõde on see, et mind vägistati, uimastati ja hoiti vangis ning kõik see kestis kokku mitu päeva. Muidugi elasin ma selle üle, kuid taastumine võttis aega."