Metro kirjutab, et 32-aastane Efron oli saatesarja "Killing Zac Efron" võtetel, kui enne jõule haigestus. Saate pealkiri ehk tappev sai otsesõnu karmi tähenduse. Kohtumistel kohalikega (alloleval pildil) ja seiklustel oli kriips peal.

Kuuldavasti haigestus näitleja kõhutüüfusesse, mis on bakteri Salmonella typhi põhjustatud eluohtlik soolestiku nakkushaigus. Kuna kohapeal polnud arstiabi piisav, siis lennutati Efron Austraaliasse Brisbane'i. Õnneks saadi haigusele piir pandud ja ta võis jõulude ajal lennata kodumaale USAsse. Nüüd ootab ees veel pikk järelravi ning arstid soovitavad noormehel puhata.

Inimene haigestub antud bakteriga, kui sööb toitu või joob vett, mis on saastunud haige inimese väljaheidete või uriiniga. Bakter võib levida ka puudutuse teel, kui haige ei ole käsi pesnud. Seetõttu levib haigus just arengumaades, kus vilets hügieenitase. Maailmas haigestub sellesse aastas ligi 12,5 miljonit inimest. Vajaliku ravita jäänud inimestest umbes viiendik sureb.

"Killing Zac Efron" peaks näitama näitleja seiklusi džunglis. Varasemalt ütles Efron, et läheb metsikusse loodusesse vaid koos algelise varustuse ning giidist partneriga. Ta lubas, et on 21 päeva otsesõnu levist väljas. Saatesari peaks avalikuks saama tuleva aasta aprillis uues mobiilivideote platvormis Quibi. Pole teada, kui palju soovitud materjalist sai üles võetud.