«Kodu on minu kindlus! Siin peab mõnus olema.» Laulja Eda-Ines Etti katusekorter Kadriorus rikastub alatasa. «Mul on sisustamismaania!» naerab ta.

Aafrikas poolteist kuud kirgastunud Eda-Ines (27) õhkas naastes: «Minu armas kodu...», tundes vaatamata võrratule elamusreisile tagasi jõudmise üle suurt rõõmu. «Mul on hästi armas pesa. Selline koht, kuhu alati igatsen.» Savannide maa hõnguse tõi ta koju kaasa sebra- ja gasellinahast vaipade näol.
Kui ei laulaks, oleks sisekujundaja
Viimase reisiga tulid kaasa ka neegripoiss ja jõehobu, mõlemad kujukesed tumedast puidust. Inese süda ja tengelpung läksid valla, kui ta sattus jutustama üksinda rannatee ääres puukujukesi müütanud onuga. «Hästi tore soe härra oli. Ütles, et ise tegi,» avaldab Ines tunnustust. Praegu troonib ehisjõehobu elutoas Inese ingliskeelsete sisustusajakirjade hunnikul.
Järgmisel korral, kui Ines Aafrikasse läheb, toob ta koju kindlasti juba jõmakamaid kujusid. Tuleb ehk suisa terve transpordikonteiner kinni panna, turtsatab lauljatar naerma, sest sealsed kunstiteosed on tõelised suurkujud! «Just see dekoratsiooni osa on Aafrikas hästi šeff. Olen tõeline sisekujunduse fänn,» nendib Ines, kelle arvates elab igas naises väike disainer.
Pikemalt loe kevadisest Kroonika kodu-erist...