Kann ja Oravas leidsid teineteist Petlemmas Püha Birgitta kloostris ööbides. Telenäo sõnul oli see kaasa leidmiseks ideaalne koht.

"Haldo oli siis Viimsi vallavanem. Tööalaselt olime mõnel korral kokku puutunud – ta tundus mulle väga sümpaatne mees! Iisraelil on Viimsiga sõprusomavalitsuslik suhe ja Viimsi delegatsioon kutsuti Iisraeli riigi sünnipäevaks külla. Mind palus Haldo kaasa reporterina. Telereporter ei tööta kunagi üksi. Kutsusin kaasa ka oma laste isa. Olin temast küll lahku läinud, aga ta on teleoperaator. Nii sattusingi seal keerulise ajalooga maal seiklema endise ja tulevase mehega," rääkis ta Kroonikale.

"Ööbisime Birgitta kloostri öömajas. Aga seal märkasime, et me Haldoga meeldime teineteisele. Olin just lahku läinud ja tema oli abielus. Mäletan, et tundsin teda vaadates kadedust. Hal­dost õhkus turvalisust, millest puudust tundsin. Mõtlesin, kas tõesti on keegi abielus sellise mehega, kes on alati väärikas ega lasku sekeldustesse, suudab lahendada olukordi nii, et naine tunneb end tema kõrval hoituna. Haldo on tasakaalukas ja väga romantiline mees. Kõik, mida seal tundsin, on alles tänaseni."

Oma tulevase naise isaga kohtus Oravas samuti üsna omapärases olukorras. Laste isast lahku läinud Kann kolis tagasi oma vanemate juurde, kus kaasa teda külastamas käis. "Kui Haldo mulle vanemate juurde külla tuli, oli vannitoas väike uputus. Haldo võttis valged linnaskäimise püksid jalast, sättis need korralikult toolile ja puges vanni alla toru parandama. Aluspesus avariid lahendades kohtus Haldo esmakordselt minu isaga."