"See juhtus, ilma et ma oleks otsinud. Vahepeal lehes kirjutati, et Edda valib uut meest. Pärast Eduardi oli mul mitu austajat, üks koolivennast silmarõõm, kellega me Türgiski käisime. Lihtsalt head sõbrad," meenutab Edda.

Kuid ühel päeval saabus temast kuus aastat noorem Leino, kes on praeguseks jäänud kuulsa ennustaja juurde juba kaheksaks aastaks. "Leino aitas mul remonti teha, kuni ühel päeval tuli istus ja ütles: „Edda, ma jään sinu juurde.” Ma ei osanud „jah” ega „oh” öelda, esimest korda elus pöördusin nõu küsima psühholoogi, hea sõbra Tõnu Otsa poole: „Ütle nüüd mulle, mida ma teen.” Tema ütles: „Kaks valikut, kas ole päris üksi või inimesega, kes sinust hoolib.”," jutustab Paukson.

Edda usub, et tema vanuses ei ole enam hea üksi olla. "Suur majapidamine, kaks koera ja kass – kaks „musta peletist” ja „valge kaunitar”... Siin on saatus, ma kohati tunnetan, et Eduard saatis mulle õige! Mehe, kellesse ma liigselt ei kiindu, aga sobime, saame ülihästi läbi ja ma väga hoolin temast," lisab ta.