Kokku anti hääletusel 955 häält.

Lugejate edetabel:

1. Vaido Neigaus - 281 häält

Metroseksuaal Vaido ülekaalukas võit võib olla tingitud ka tema fännide hulgast, mis teistel osalejatel oluliselt väiksem on. Saatesisese hindelanguse võis põhjustada koera pesuveega kokku sattunud magustoit, mis nii mõnelgi solvunud külalisel seetõttu maitsmata jäi.

2. Pille Neeve - 176 häält

Kui seelikusaba all Pille tagumikku filmimas käinud kaamera välja arvata, oli tema pakutud õhtusöök huvitav ning professionaalsusele kõige lähemal. Erilist elevust tekitasid kaussideks muudetud kapsalehed.

3. Marko Tasane - 171 häält

Marko toiduvalmistamise oskused saates kahjuks välja ei tulnud. Toidud olid talle (ema poolt?) kaasa pakitud. Selle asemel pakuti aga erootilist silmailu Kolmandale kohale tõusmine näitab, et televaatajad polnudki nii šokeeritud kui kohal viibinud seltskond.

4. Margret Järv - 170 häält

Margret pakkus oma toitu jahedas keskkonnas ehk katusel. Veini abiga valmistatud maitsvad road kippusid aga vastuoluliste ütlemise ning üksteise kallal hammaste teritamise taustal ununema.

5. Mari-Leen Albers ja Meelis Tomson - 157 häält

Mari-Leen ja Meelis ehk Tipp ja Täpp küpsetasid küll hoolega ja nägid kangesti vaeva, kuid nende road jäid külaliste sõnul lubatust maitsevaesemaks. Vähesed vaatajapunktid võivad olla tingitud ka (teistega võrreldes) igavavõitu õhtupoolikust.