1. Evelin Ilves – Peo perenaine tuli, nägi ja võitis! Rätsepatöö kõrgem pilotaaž. Väga hästi läbi mõeldud ja peenelt teostatud. Lihtne, samas lööv. Ümber keha jooksvad tikandiribad on Anneli Vassari absoluutne meistriteos. Armas punutis juustes lisab range joonega õlajoonele pehmust. Käimisel aegajalt vilksatavad plisseeritud vahetükid kleidi allosas lisavad nüansirikkust.

2. Katrin Kruuse – Super! Poolde selga lahtiulatuv dekoltee on ääristatud kauni pärlireaga, samasugused tikandid jooksevad ka varruka otstes. Rõhutatud vöökoht toob kauni piha esile. Väga, väga ilus.

3. Triin Ploomipuu – Väga kihvt kangavalik! Valge kelmikas krae lisab täpi i-le ja tulemuseks tahan-seda-kleit-kohe-ise-kanda väljanägemine.

4. Merly Kiisler – Tumesinine kangatoon mõjub vahest isegi pidulikumalt kui vana hea must. Pitsist varrukad ja kokku kogutud kangas ühel õlal mõjuvad koos šikilt. Väga pidulik, samal ajal mitte millegagi üle piiri mindud. Hea maitsega tehtud kleit.

5. Anu Ansip – Ülimalt soliidne ja naiselik tumesinine kleit, mis tõmbas pilku just oma plisseeritud pealiskanga tõttu. Plusspunktid ilusate ja laiade varrukate eest, mis sulnilt manseti peale langevad. Anu Ansip on alati silma jäänud ka suurepärase oskuse poolest kostüümi juurde sobivaid ehteid valida.

6. Luisa Värk – Jällegi, hea värvivalik noorele kandjale, sobib kandjale suurepäraselt. Meeldib, kuidas on lahendatud kledi ülaosa, samuti rõhutatult tugevad õlakud.

7. Lenna Kuurmaa – Üsnagi lihtne ülaosa toetab kohevat kleidi alaosa. Tõsi küll, eest vaadates tundub ka kleidi alumine osa lihtne, alles selja tagant saab täieliku ülevaate seelikuosa rikkalikkusest. Lennat vaadates võib silme ette manada Marie Antoinette kaunitaridest pakatava õukonna.

8. Kärt Anvelt – Kleidi värvivalik on lihtsalt super! Korralikult kärts elektrisinine tabas kümnesse!

9. Kaie Rõõm-Laanet – Värvivaliku mõttes töötab punane-must-valge alati, kindla peale minek. Rahvuspärane tikand pluusil on efektne ja paistab kohe silma. Piisab ühest suurest detailist, et lihtne valge pluus ja klassikaline must seelik poleks enam lihtsalt klassika.

10. Age Oks – Selleaastasel vastvõtul jäid silma nii mõnedki naisterahvad, kes kasutasid oma värvilise kostüümi juurde musta tooni aktsente. Enim jäi sellest valikust silma Age Oks, kelle õhuline ja lendlev, romantiline kollane kleit koos musta värvi aksessuaaridega meeldis väga. Stiilne ja armas.

Vaata fotosid: