Kas pärast abielulahutust Viljast saadab sind vahel Hundisilmal üksildustunne?

Mis puutub Viljasse, siis kohtusin temaga viimati paar nädalat tagasi, olime koos Nõmmel. Ta ju kandideerib samuti nendel valimistel, aga Reformierakonna nimekirjas. Noh, mis sa teed! Aga mul on temast ainult väga head mälestused. Hoian temaga kontakti tänase päevani ja tulevikuski. Minu abielu temaga oli väga pikk ja õnnelik. Ta oli tubli tüdruk, ta lihtsalt ei pidanud kauem vastu. Ja muidugi ma igatsen teda.

Vilja andis mulle aasta tagasi intervjuu, kus ütles muu hulgas, et leidis Hundisilmalt kondoome ega suutnud taluda sinu abielurikkumisi noorte naisfännidega. Sa ei olnud Viljale truu?

Eks kui ta midagi leidis, siis kuskilt olid need ikka tulnud… Aga ma ei võtaks seda väga tõsiselt. Olin abielus sama truu, nagu olen ka praegu. Ma olen monogaam ja arvan, et mu abikaasad on sellest aru saanud. Sõltumata sellest, kuidas abielu on lõppenud.

Miks siis kogu aeg räägitakse Savisaarest ja tema arvukatest naistest? Ka täna lugesin veebimeediast, et sul on uus naine – Narva piirkonna juht Jelena, kes sind siin vahel aitamas käib. Kuidas neid jutte kommenteerid?

Kuule, see on ju väga vahva! Kui nad muidu kirjutavad, et olen vana ja invaliid, siis äkki tuleb hoopis välja, et mul on jälle uus pruut! Inimestel on selle üle ju hea meel. Ja mul endal ka.

Kas su elus on siis uus naine?

Ma olen vaba mees.

Aga kust sa leiad neid noori naisi, nagu tänane Olja, kes sind aitavad?

Neid, kes tahavad mind toetada – ja täiesti tasuta – on igas vanuses ja igast rahvusest. Sedasama Oljat tunnen tema lapseeast saati. Ju siis olen talle hinge jäänud ja tema mulle ka. Tal on oma kodu, kaks suurepärast last, mees on tal sakslane. Ta on Narvast pärit, aga elas kuus aastat Norras. Selliseid inimesi, kes mind lihtsalt aitavad ja toetavad, on väga palju. Olen neile siiralt tänulik, sest see annab jõudu juurde.

Olen kuulnud sulle lähedal seisvatelt inimestelt, et koomast väljumisel oli sulle suureks abiks Siret Kotka, kes hoidis kogu selle aja haiglas su kätt ja kelle naiselik energia aitas sul tõusta.

Kindlasti! Siret Kotka on minust väga hoolinud ja oleme ka praegu head sõbrad. Ma hoian talle ka valimistel iseenesestmõistetavalt pöialt. Naiselik energia, täpselt samuti nagu mehelik energia on inimesele väga tähtis.