Esimese Eesti moedisainerina valiti Reet Aus osalema Londoni moenädalal, mis toimus veebruari lõpus.

Rohelise mõtteviisi propageeriv moedisainer Reet Aus on tuntuim Eestis tegutsev keskkonnasäästlik disainer, kelle ateljee asub Müürivahe tänav 19. Seal on müügil riided, mis on valmistatud taaskasutatud materjalidest ja naturaalsetest kangastest.
„2005. aastal oli Euroopa Liidu sadamates sadade tonnide viisi Hinnast toodud pesu, teksasid jne, mida ei suudetud realiseerida. Minu mõtlemist muutis see, kui käisin viis aastat tagasi Indias, kus kogu maa oli kaetud plastikihiga, see oli väga karm pilt. Eestis elame nagu Jumala seljataga, aga pall on ju üks, igaühe tegevus mõjutab keskkonda,“ selgitab Aus oma töö põhimõtteid ajakirjas Marie Claire.
Reet tutvustab, et praegu on kaks tõsist keskkonnariski: joogivee nappus ja ülerahvastatus. Kergetööstus on aga üks olulisemaid põhjavee reostajaid. „On valiku küsimus, kas toetada seda või mitte, olgu siis oma edu nimel või ükskõiksuse pärast!“ rääkis Reet, kes loobus oma tööst massimoes ning hakkas otsima alternatiive, kuidas toota lokaalselt ja kasutada olemasolevaid materjale.
Tema omanimelise kollektsiooni valimist Londoni moenädalale peab Reet eelkõige kinnituseks, et mõttekaaslasi tasub otsida kogu maailmast.