Ajakirja Anne & Stiil eilsel galaüritusel taasavatud ööklubis BonBon pärjati Eesti andekaimateks ja stiilseimateks multitalendist kirjanik-režissöör-saatejuht Kadri Kõusaar ning laulja Koit Toome. Selgusid ka Anne & Stiili Ilulemmikud 2011 ehk aasta parimad ilutooted, mille kvaliteet ja usaldusväärsus ilužüriile esmajoones silma jäi.

“Pimedasse aega tuleb ise helgust organiseerida. Ilulemmikud kuulutati välja valge glamuuri saatel, milles oli oma osa mängida ka kallitel külalistel. Usun, et pärjatud said just need tooted, mis seda sel aastal väärisid,” lausus Anne & Stiili peatoimetaja Ester Kannelmäe.

“Kindlasti läksid õigetele adressaatidele ka andekaima ja stiilseima naise ja mehe tiitlid. Kadri Kõusaar on pakkunud närvikõdi teleekraanil ning tema stiilset tekstivoogu saab nautida äsja ilmunud romaanis. Koit Toome mehine kuju kaunistas Anne & Stiili juulinumbri kaant. Meieni jõudis info, et seda numbrit ostsid fännid isegi kogudesse – Koidu võidu tagas just meeletu kirjadetulv meie lugejatelt,” kommenteeris Kannelmäe eilse õhtu teist tõmbenumbrit, aasta andekaima ja stiilseima mehe ja naise valimist.

Eilse gala koostööpartnerid olid ööklubi BonBon, restoran Bonaparte, Floreas, Maailma Viljad ning Shishi.

Ürituse jätkupeod kõigile Anne & Stiili lugejaile toimuvad juba järgmisel neljapäeval ja reedel. 1. detsembril oodatakse kõiki Tallinna Kaubamaja Ilumaailma ning 2. detsembril Tartu Kaubamaja Ilumaailma, kus toimuvad Anne & Stiili Ilupeod. Üritused kestavad kella 17-20. Kohapeal saab testida Anne & Stiili Ilulemmik 2011 võidutooteid ja osta neid 10% odavamalt (lisandub ka Partnerkaardi soodustus), lasta end üllatada veelgi uhkematel allahindlustel, maiustada ning kuulata DJ valitud mahedaid-muhedaid helisid.