"Tähelepanu! Kõik, kes piletitest ilma jäid, teid on kuulda võetud‼️ Huvi ürituse vastu on nii hoogsalt kasvanud, et selleks, et kõik drag'i fännid saaksid osa sellest suurest sündmusest, kolime ümber suuremasse kõrval asuvasse Balti Jaama Ootepaviljoni ja seega oleme müügile pannud veel pileteid," teatavad korraldajad sotsiaalmeedia vahendusel.

Meet & Greet toimub endiselt Sveta Baaris, algusega kell 20.30. Balti Jaama Ootepaviljonis avanevad ürituse uksed kell 22.00.

Aquaria on tänapäeva üks nõutumaid ning säravamaid staare, kes tuuritab peale telesaate võitu pausideta üle maailma. Instagramis on artistil üle 1 miljoni jälgija (@ageofaquaria).

Ta on aastaid olnud New Yorgi queer klubistseeni tõeline ikoon ja lahutamatu osa. Tegemist on tõelise fännilemmikuga, sest tihti pärast võitja kroonimist on kuulda paljudelt fännidelt eriarvamusi, kuid Drag Race’i vaatajad jäid ühtselt väga tema võiduga rahule.

Õhtu lisaartistideks on Stockholmist pärit põhjamaade kuulsamad drag queenid Admira Thunderpussy (@admirathunderpssy) ning Madame Heinz (@madameheinz). DJna astuvad lavale Suurbritanniast Emily Meow ning kodumaalt DJd Chloé LaGucci, Nebraska Jones ning Rebeka Rabota. Õhtule paneb punkti Eesti dragkollektiiv BÄM!

Rohkem infot sündmuse kohta leiab SIIT!