Seltskonnakuluaarides ringleb info uuest paarist, kokapreili Anni Arrost (26) ja superstaarisaate finalistist Marten Kuningast (23), kes paari nädala eest ei varjanudki oma tundeid, käitudes justkui vastarmunud, kes on täielikult teineteise lummuses!

Ülemöödunud reedel ansambli Röövel Ööbik järelpeol restoranis Köök jäid paljudele silma kaks kaunist noort inimest, kes ilmselgelt nautisid vaid teineteist - Marten ja Anni. Restorani kundede sõnul suudles paar ennastunustavalt ega pannud ümbritsevaid tähelegi. Reedeöise restoraniskäiguga noorte nädalavahetus aga ei lõppenud - laupäeval suunduti käsikäes ühte Laia tänava elumajja.
Marten on korduvalt öelnud, et ta otsib enda ellu seda ainust ja õiget...
«Aa... ei! Annit ma tunnen juba Lasnamäe aegadest,» põhjendab Marten südamlikke suhteid. «Ütleme, et kuskil 10. eluaastani elasime mõlemad Anni tänaval Lasnamäel. Viimasel ajal oleme, jah, rohkem kokku puutunud, aga midagi peale lapsepõlvesõpruse siin ei ole.»
Samas pole harv juhus, kui kunagistest lapsepõlvesõpradest sünnib armupaar. «Kuum paar kõlab hästi,» lausub Anni lõbustatult. «Aga oh ei,» kummutab ka tema. «Muidugi olen ta hääle lummuses! Kes ei oleks,» põhjendab Anni.