26. veebruaril Nokia Kontserdimajas toimuva Eesti Laulu finaalkontserdi õhtujuhid on valitud! Taas näeb laval populaarset tandemit Märt Avandit ja Ott Seppa, kes särasid selles rollis ka eelmisel aastal.

"Tähtsaima kodumaise lauluvõistluse korraldusmeeskonnal on hea meel teatada, et finaalsaate juhtimine on usaldatud kindlatesse kätesse. Rõõm on seda suurem, et Märt ja Ott on siinses muusikamaailmas ka ise läbi löönud. Kustumatu märk ajalukku jäeti eelmise aasta Eesti Laul 2010 saatest sündinud lugudega, millest on valminud kõrgekvaliteediline muusikaalbum,“ räägib ETV meelelahutussaadete toimetuse juhataja Mart Normet.

ado.slave('adoceandelfieesfrgcikszo', {myMaster: 'xyX8i3sEjVvfaM_FrujEuJ9OY3t5hxJRecKG4XRTOY7.R7' }); if(typeof adoceandelfieesfrgcikszo=='function'){adoceandelfieesfrgcikszo();}

Vast valitud saatejuhid ise on oma kommentaarides konkreetsed. „Eelmisel aastal osaks saanud tähelepanuga ei jäänud päriselt rahule, nii et proovime korra veel," nendib Ott. „Tore on!“ lisab Märt.

Kõigil artistidel, kes soovivad Eesti Laul 2011 eelvooru jõuda, tuleb esitada oma lood hiljemalt esmaspäevaks, 13. detsembriks kella 15:00 ETV valvelauda aadressil Faehlmanni 12, Tallinnas.

Parim laul selgitatakse välja suurejoonelises finaalsaates 26. veebruaril 2011 Nokia Kontserdimajas, kuhu oodatakse nii muusikasõpru kui Märdi ja Oti talendi austajad.

Nokia Kontserdimaja juhataja Aivar Sirelpuu sõnul on piletid müügil alates 9. detsembrist. „Kuni aasta lõpuni on pääsmed müügil soodushinnaga. Soetada saab neid Ticketpro ja Piletilevi müügipunktidest üle Eesti,“ lisab Sirelpuu ja lubab, et finaal saab olema suursündmuse vääriline.

Ajakava:
13. detsember 2010 kell 15:00 heliteoste edastamise lõpp aeg
16. detsember 2010 Žürii poolt valitud 20 parima laulu avalikustamine

12. veebruar 2011 Esimene poolfinaal telemajas
19. veebruar 2011 Teine poolfinaal telemajas
26. veebruar 2011 Finaal Nokia Kontserdimajas

Eesti Laul 2011 võitja esindab Eestit Eurovisiooni Laulukonkursil, mis aastal 2011 toimub Saksamaal, Düsseldorfis, Esprit Arenal.