Täna kuulutab Eesti suurima lugejaskonnaga ja enim müüdud ajakiri Kroonika+Nädal oma veebilehel www.kroonika.ee välja 9 avalikku meelelahutusvaldkondade kategooriat, mille võitjad valib taas Eesti rahvas.

Hääletustulle astuvad tuntuimad raadiohääled, telesaatejuhid, armastatuimad seriaalinäitlejad ja telesarjad, meelelahutussaated ning 2014. aastal enim naeru pakkunud meelelahutajad.

«Et Kroonika hakkab korraldama Eesti Meelelahutusauhindade valimist ja suursugust punase vaiba galat, oli ainuõige otsus. Et oma lemmikute poolt anti eelmisel aastal tervelt 91 000 häält ja et meelelahutuselu staaridele on suurüritus kujunenud üheks oodatuimaks sündmuseks, on vaid tõestuseks, et selline formaat siiani puudus. See on tunnustus kõigile – nii tele- ja raadiotegijatele, kes igapäevaselt nii kaadri ees kui kaadri taga pingutavad, et meieni tuua parimat meelelahutust, kui Eesti rahvale, kelle häälte põhjal selguvad võitjad,» ütleb Kroonika turundus- ja levijuht Merily Pihelbu.
«Ka selle aasta mais on tulemas üks jalustrabav õhtu väärikate külaliste ja vaimustavate nominentidega ning lisaks valib Kroonika toimetus oma lemmikud kolmes eraldi kategoorias,» lubab Kroonika peatoimetaja Krista Lensin.
Esimeses voorus saab hääletada kuni 24. aprillini. Senikaua saab lisada ka oma lemmikkandidaadi, kui see nimistust peaks puuduma. 25. aprillil avalikustame igas kategoorias 3 enim hääli saanud nominenti, kelle tulemused nullitakse ning kes astuvad uuesti võistlustulle. II hääletusvoor kestab kuni 10. maini.
Eesti Meelahutusauhindade kuningannad ja kuningad saavad kroonitud 15. mail glamuurses ajastustiili võtmes punase vaiba galal Vene Teatris.
Anna oma hääl juba täna. Kõikide hääletajate vahel loositakse välja luksuslik Vihula mõisa spaa-puhkus, auhinnad Philipsilt ja Magnumilt ning VIP-kutsed galale.

Eesti Meelelahutusauhindade gala aitavad teieni tuua Stoli, Philips ja Magnum.
Galast valmib hoogne telesaade, mille toob vaatajateni TV3.