Sekspomm Samantha teisikut pole Eestist raske leida — see on loomulikult Anu Saagim, kirjutab SL Õhtuleht. Skandalist Anu poseerib meelsasti sadomasorõivais või vahukoorest rinnahoidjaga, avameelitseb tekialustel teemadel ning möllab ööklubides varavalgeni.

Ehkki Saagim väidab end unistavat teisest lapsest, ei paista see plaan kuidagi kokku sobivat tema glamuurse elustiiliga. Anu, kes elab moto järgi “kõik on lubatud!”, võib vabalt nimetada eesti esifeministiks.

Kes sobiks paremini Mirandaks kui Keskerakonna infojuht Evelyn Sepp? Nagu jurist Miranda, on ka Evelyn kõigest hingest tööle pühendunud. Tal on silmapaistev mõistus ja meisterlik sõnaseadmisanne. Kuid ei power-dressing, prillid ega tagasihoidlik meik suuda varjata Evelyni naiselikke võlusid. Noores daamis on ka midagi Carrie’st — ta on tunnistanud kirge kaunite kingade vastu.

Ehkki usin-kasin-puhta-põllekesega Charlotte on “Seksis ja linnas” raugematult brünett ning minestaks, kui keegi teeks talle ettepaneku blondiiniks või punapeaks moonduda, on meie kohalik Charlotte siiski heledapäine. Ent Ingrid Tõniste on täpselt sama naiselik ning siivsa imagoga kui tema kuulus prototüüp.

Kes kujutaks Ingridit ette üksikemana? See on võimatu! Selle nägusa nukukese kõrval peab seisma nimekas mees, kes võimaldab kaasal äriga tegelda. Ning möödunud aasta tõi perre ka kauaigatsetud lapsukese.

Eesti Carrie’t on kõige raskem leida — kirjanik Kerttu Rakkel piisab loomingulisust, kuid napib stiiliikooni tunnuseid. Pangem Kerttu kõrvale äsja teise lapse saanud Beatrice, ja pilt muutub täiuslikuks.

Mõlemad on kogenud armastuse tõuse-mõõne ja näidanud end võimeka eraettevõtjana, kaotamata samas naiselikku sarmi. Ning nagu Carrie ei suuda lahti lasta Mr. Bigist, naasevad ka Kerttu ja Beatrice’i ellu aeg-ajalt vanad armastused Navitrolla ja Oleg Belokrõlov.