Briti poliitik, kelle soontes ka eesti verd voolamas, semmib üha nooremate naistega. Kui mõne aasta eest oli Lembit Öpik kihlatud omaealise telesaatejuhi Sian Lloydiga, siis pisut hiljem lõi tema süda kahekümnendates eluaastates pesumodell Katie Greenile.

Tänaseks on seegi suhe otsa saanud ning Lembitu hinge pugenud särtsakas 21-aastane üliõpilane Merily McGivern.
"Kui mu isa kuulis, et ma Öpikuga kohtamas käin, guugeldas ta Lembitut ning polnud infoga, mis talle arvutiekraanilt vastu vaatas, sugugi rahul," räägib Merily väljaandele Daily Mail. "Kuid ta rahunes maha kohe, kui Lembituga esimest korda kohtus."

Piiga sõnul oli sama reaktsioon ka tema sõpradel. "Nad hindasid Lembitut info põhjal, mida nad ajakirjandusest lugenud olid. Tegelikult on ta ju hoopis teistsugune mees, erinev sellest, millise pildi meedia temast maalinud on."

Merily sõnul pole ta kunagi varem ühtegi meest enda koju toonud. Lembit on esimene. Naine kinnitab, et tal polnud Öpikuga tutvudes vähimatki aimu, mis mehega tegu. "Esimese asjana ütles ta mulle "Ma olen väga tuntud, et sa teaksid"," meenutab McGivern.

Lembit on suhet kommenteerinud sõnadega: "See on saatuse apsakas, et mina sündisin aastal 1965 ja Merily 1989. Ometi ei suuda ükski vägi meid lahus hoida."
VAATA PILTI Lembitust ja Merilyst SIIT!