“Öeldakse, et see võib olla California üks suurimaid põlenguid,” ütles Kerttu Karon. Naine lisas, et on ise põlengukohast ja Malibust õnneks tunni aja kaugusel.

Ta lisas, et õnneks ta pole tulega ise kokku puutunud. "Aga ma olen piisavalt palju näinud. Näiteks kui ma reede hommikul käisin mägedes matkamas, siis rääkisime teiste matkajatega, et nii suur tossupilv tuleb Santa Monica ja Malibu juurest," meenutas Karon.

"Samas mõtlesin, et kui need põlengud on Californias küllaltki normaalsed ja meil on päris palju põlenguid olnud, siis eeldasin, et see laabub iseenesest, aga tundub, et niimoodi see pole olnud,” rääkis Karon "Ringvaatele".

Reedel metsas matkamas käies nägi Kerttu Karon ainult suurt tossupilve, aga õhtuks oli Los Angeleses hägune ja suitsupilv oli sinna jõudnud. Näitlejanna sõnul on praeguseks evakueeritud umbes 250 000 inimest.

“Väga hull on selles suhtes, et rääkisin just oma sõbrannaga, kes elab tulekoldele väga lähedal ja ta ema pidi evakueerima Malibust. Nad olid Colorados puhkusel ja sõitsid sealt otse Malibusse. Nad nägid leeke ja nad päästsid enda hobuse ära, aga maja lähedal neid ei lastud. Nüüd nad lihtsalt ootavad, et saada teada, kas see on hävinenud või mitte,” ütles Karon “Ringvaates”.

Kerttu Karon on pärit Põlvamaalt Krootuse külast ja ta nakatus näitlemispisikusse juba lapsena. Niisiis otsustas andekas neiu täiskasvanuks saades, et läheb otsejoones Hollywoodi ja paneb end proovile.