“Minu eesmärk sellel aastal on leida tänu nominatsioonidele järgnevatele hooaegadele sponsorlust ning lisaks sellele on mul plaan kõikides kategooriates võita,” kommenteeris Niinemets. Ta lisas, et järgmisel aastal loodab ta olla rohkemates kategooriates nomineeritud ja plaanib end igale poole meeskondadesse pakkuda.

3. septembril Alexela Kontserdimajas aset leidva gala kohta lisas õhtujuht: “Hoolimata sellest, kes saavad auhinna ja kes saavad kohal olla, on sellel ringkonnal, seltskonnal ja tsunftil ääretult tore lihtsalt kokku saada. Minu eesmärk on see, et oleks tore ja meeldejääv – kindlasti ka lõbus.”

Järgmisel nädalal avalikustatakse gala programmist ka esimesed esinejad. EFTA 2020 gala toimub 3. septembril Alexela Kontserdimajas, mida filmi- ja telehuvilised saavad jälgida ETV ja ETV2 vahendusel. Eesti filmi- ja teleauhinnad 2020 gala peakorraldaja on Eesti Filmi Instituut. Gala korraldamist toetavad LHV, Telia, Elisa ja Eesti Kultuurkapital. Koostööpartnerid on ERR, ETV, ETV2, Kanal2 ja TV3.

Lisainfot Eesti filmi- ja teleauhindade kohta leiab aadressilt www.eftagala.ee.