Ettevõtja ja ehtekunstnik Jaan Pärn haldab Tallinna vanalinnas kaheksast majast koosnevat Meistrite Hoovi ja on kakskümmend aastat meisterdanud ehteid presidendiproua Helle Merile.

Vene tänaval asuvast Meistrite Hoovist on kirjutanud paljud väljaanded üle maailma, mistõttu leiab sealt hulgaliselt uudistajaid. Hoovis tegutsevad käsitöölised ning seal asuvad Villa Hortensia ja kohvik Chocolaterie, kus serveeritakse Prantsuse šansoonide kõrvale oivalisi trühvleid. Kogu ettevõtmist juhatab arhitekt ja metallikunstnik Jaan Pärn (60). Ta võttis kaheksa väärikat maja Tallinnalt 60 aastaks rendileja on need kenasti ära renoveerinud.

Vanalinna ja selle hoovide vastu on Sindis sündinud Jaan tundnud huvi alates ajast, mil tal tuli need kunstiakadeemia arhitektuuriteaduskonna üliõpilasena üles joonistada. Vanalinn oli tol ajal räämas ja hooleta.

Eesti riigi saabumisega avanesid võimalused tegeleda ettevõtlusega.Aastal 1993 hakkas Jaan otsima endale vanalinna ateljeepinda jatal tekkis idee rajada Hansalinnale kohane hoov, kuhu koonduksid käsitöömüüjad.